Зареждане

Тони Фъргюсън към Хабиб: Подписвай за бой, кучко

Тони Фъргюсън към Хабиб: Подписвай за бой, кучко
Публикувано на: Април 17, 2021 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория на UFC Toни Фъргюсън продължава да мечтае за бой с Хабиб Нурмагомедов. Двамата трябваше да се бият 5 пъти в миналото, но битката им пропадаше.

В края на миналата година Нурмагомедов обяви, че се оттегля от ММА, а UFC му взеха титлата и го извадиха от своите ранглисти. Наскоро стана ясно, че "The Eagle" е напуснал базата с данни на USADA, с което затвърди решението си да се оттегли от ММА.

Фъргюсън обаче не е готов да се предаде и все още настоява за 6-ти опит. След месец Тони ще се бие с Бенеил Дариуш и ще опита да спре серия от 2 поредни загуби. Хабиб предупреди Фъргюсън да се фокусира върху Дариуш, но Тони отказва и го призова да подпише за бой:

Приближавам се до битка с Хабиб Нурмагомедов. Това е единствената битка, която неговия баща искаше за него. Той ще гледа битката. Ще се опитват да ме анализират. Хабиб, спри да бягаш и не бъди кучка. Подписвай договора. 

За битката с Чалрз Оливейра тренирах само 5 часа бразилско джиу-джитсу. Това е всичко. Аз бях зает. Правих други неща и се занимавах с бизнес. 

Нещата се промениха в бойната седмица. Казаха, че не може да правим нищо заради COVID. Подготовката беше зле и бяхме прецакани.

Има по-голяма вероятност Тони да се приближи до изхода в UFC, отколкото до бой с Нурмагомедов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес