Зареждане

Тони Фъргюсън към Гейджи: Ще ти се привидят звезди

Тони Фъргюсън към Гейджи: Ще ти се привидят звезди
Публикувано на: Април 8, 2020 в 09:12 ч
Тони Фъргюсън планира да направи сериозно изявление с битката си в UFC 249 срещу Джъстин Гейджи.

В понеделник бе обявено, че Фъргюсън ще се бие с Гейджи за временната титла в леката категория, след като Хабиб Нурмагомедов се оказа заседнал в Русия. Това несъмнено обърква стратегията на "El Cucuy", който за пръв път се готвеше да се бие за неоспоримото място на шампион в кариерата си.

Сега след като знае следващия си противник, Тони пусна страхотно видео, в което казва, че няма значение кой е срещу него.



"Не знам какво точно искам да направя. Знам, че когато хората говорят за битката, се усмихват. Няма значение кой е срещу мен. Това е състезание. Ще изляза и ще си свърша работата по възможно най-добрия начин."

Въпреки, че Фъргюсън се беше фокусирал изцяло върху битка с Нурмагомедов от месеци, той твърди че Гейджи го очаква същата съдба.

"Щях да сритам задника на Хабиб, но той вече не е в картинката. Срещу мен излиза Джъстин Гейджи. Ще го изпраскам толкова силно, че на пича ще му се привидят звезди."

След цялата драма около събитието, което беше на косъм да не се проведе заради пандемията от коронавирус, Фъргюсън счита Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър за пенсионирани.

"Няма да адресирам нищо към Хабиб или Конър. До колкото разбирам тези двамата са се пенсионирали. Просто трябва официално да се оттеглят. Това им го бях казал отдавна. Това е спорт за истински мъже. А те са просто две путки."

Какво мислите, че ще стане в главното събитие на UFC 249?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес