Зареждане

Тиаго Сантос: Започвам да се подобрявам

Тиаго Сантос: Започвам да се подобрявам
Публикувано на: Септември 20, 2020 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, Тиаго Сантос се подобрява след положителната проба за COVID-19. 36-годишния бразилец имаше насрочен сблъсък срещу Глоувър Тейшейра за началото на следващия месец, но срещата беше отменена. Двамата трябваше да се бият преди седмица, но тогава Тейшейра беше с COVID-19 и се оттегли от битката им.

"Marreta" не се е бил от юли 2019 година, когато загуби в шампионски бой с Джон Джоунс. Сантос получи тежки контузии в двете колена и трябваше да се подложи на операция, след като последва дълго възстановяване. Ето какво написа бразилеца в социалните мрежи:

Здравейте, приятели! Хванах COVID-19 и сега моя фокус е върху здравето и възстановяването ми. Грижа се за себе си и вече започвам да се подобрявам с всеки изминал ден. Скоро се връщам към тренировките и ще съм готов за битка. Благодаря на всички за съобщенията и позитивната енергия.

Битката между Сантос и Тейшейра щеше да определи безспорен претендент за титлата в полутежка категория. В края на месеца Доминик Рейес и Ян Блахович ще се бият за вакантния пояс, който Джон Джоунс сдаде, за да се качи при тежките. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес