Зареждане

Ти Джей Дилашоу: Ян не е шампион, искам си титлата

Ти Джей Дилашоу: Ян не е шампион, искам си титлата
Публикувано на: Декември 4, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в категория петел Ти Джей Дилашоу си иска обратно титлата. 34-годишния американец ще може да се завърне след няколко месеца. Той все още изтърпява 2-годишното си наказание от USADA и ще може да се завърне. Преди две години Дилашоу получи наказание, защото призна, че е ползвал забранени вещества в битката с Хенри Сехудо.

Ти Джей оваканти титлата си, но това беше безсмилен ход, защото така или иначе щяха да му я вземат. Сега той е готов да се завърне и иска обратно титлата си. Ето какво сподели Ти Джей пред ESPN:

Искам тази титла. Искам я веднага. Имаме Пьотр Ян, който е шампион. Той победи боец, който е с 0-2 в категорията. Как може да се нарича шампион, когато победи Алдо, който нямаше победа ? Ян е временен шампион. Дори и когато Сехудо победи Мораеш, Марлон дори не беше шампион. 

Хенри стана шампион с победа над боец, който не е шампион. Сехудо го победи, а след това защити титлата с победа над Круз, който стана от дивана и се готвеше за оттегляне от ММА. 

Сехудо се оттегли и дойде Ян, който стана шампион с победа над Алдо, който е в серия от загуби. Тази категория е скапана. Готова е за моето завръщане. Готов съм да си върна колана. Аз ще съм най-доминиращ. 

Малко по-късно Дилашоу получи отговор от Ян, който го нарече измамник и го посъветва да си чака реда. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес