Зареждане

Ти Джей Дилашоу качва килограми за своето завръщане

Ти Джей Дилашоу качва килограми за своето завръщане
Публикувано на: Декември 9, 2019 в 09:03 ч
Бившият шампион в категория петел Ти Джей Дилашоу се е отдал на сериозни тренировки по време на своето наказание от USADA. Той се провали на допинг тест в началото на годината, след като загуби от Хенри Сехудо в битката им за титлата в категория муха. Дилашоу оваканти пояса в категория петел и няколко дни по-късно беше наказан с две години от USADA.

Той си призна, че съзнателно приемал забранени вещества, но това не му помогна. В момента Ти Джей се наслаждава на своята почивка, която ще приключи през янаури 2021 година. 33-годишния боец е с рекорд 16-4 в ММА и е решил изцяло да промени своята физика. В интервю бившия шампион сподели, че иска да е възможно в най-добрата форма за своето завръщане:


Всички обичат историите за завръщане и моята ще бъде страхотна. Вълнувам се от това, че ще се завърна и ще покажа волята си за победа. Ще видим какво ще направи тялото ми. Искам да съм възможно в най-добра форма при моето завръщане. 

Искам да покажа, че здравата работа ме отведе до върха. Ще се бия в категория петел, за да си върна титлата. Не съм я загубил, а я предадох. Да, знам, че се издъних, но ще се завърна и ще си върна титлата. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес