Зареждане

Тайсън Фюри: Пия и ям боклуци след битката с Франис Нгану

Тайсън Фюри: Пия и ям боклуци след битката с Франис Нгану
Публикувано на: Ноември 18, 2023 в 05:35 ч
Първият безспорен мач за титлата в тежка категория от ерата на четирите пояса е потвърден за 17 февруари. Въпреки това, явно тази среща е просто още един двубой за Тайсън Фюри.

Този мач ще обедини дивизията за първи път след победата на Ленъкс Луис над Ивендър Холифийлд през 1999 година. Но в ексклузивен разговор с Mail Sport Фюри изрази безразличието си към предстоящата битка с Александър Усик. Фюри твърди, че тази простотия не го интересува, защото вече е обеднявал коланите в миналото.

"Циганският крал" признава, че си остава същият стар гангстер, който ежедневно яде и пие боклуци.

"Това е просто същата стара простотия. Бокс, бокс, бокс. Това е. Не се интересувам от безспорната титла. Не се интересувам от всички тези неща. Не ме интересува обединяването на дивизията и всички тези неща. Вече го направих. Направих го, когато победих Кличко. Спечелих всички колани. След това спечелих WBC, така че спечелих всеки колан, който може да спечеля, включително този на списание Ring, WBO и всички тези други колани. Вече ги имах.

Не е толкова вълнуващо, когато вече си го направил. Сякаш да, вече съм го правил много пъти. О, боже мой, имам още един боксов двубой, колко съм развълнуван ? Е, да, много съм развълнуван, но съм имал 35 от тях преди. Все едно да имам още едно бебе. Вече имам седем, така че има вероятност тя да забременее отново. Ще бъда ли невероятно развълнуван ?

Това е фантастично нещо, но съм бил тук много пъти преди. Мисля, че битката с Нгану мина много добре. Платиха ми, излязох и се бих. Сега съм се насочил към следващия си мач. Не може да стане по-добре от това. По отношение на езика на тялото, имах насинено око и имах рана на лицето. Как, по дяволите, ще изглеждам след боксов мач ? Сега правя това, което правя обикновено. 

Пиене, ядене на боклуци и не тренирам. Правя това, което правя обикновено. Познавате ме. Все същият стар гангстер. Това е боксова битка, имал съм много от тях преди. Не е като никога преди да не съм бил във фитнеса. Току-що излязох от битка от 10 рунда само преди няколко седмици. Ще търся нокаута и ударите в лицето. Това е нещото, което винаги търся.", сподели Фюри

В случай, че Фюри спечели, той ще бъде обявен за първия безспорен тежка категория от ерата на четирите пояса и ще вземе титлите на WBA, IBF и WBO.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес