Зареждане

Тайрън Уудли: Не искам да се бия в Лондон

Тайрън Уудли: Не искам да се бия в Лондон
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 08:32 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли не иска да ходи във Великобритания, за да се бие през март в Лондон. Уудли желае да се бие на родна земя в САЩ и възможно най-скоро да си върне титлата. Наскоро Леон Едуардс сподели, че вече няколко месеца чака за отговор от бившия шампион и го призова за битка в Лондон.

Това обаче не устройва "The Chosen One", защото той иска да се бие възможно най-скоро и е набелязал 3 събития през янаури и февраури за неговото завръщане. Тайрън е готов за битка и при една победа вероятно ще получи нов шанс за титлата, която през март тази година загуби с решение от Камару Усман. Този уикенд пояса ще бъде заложен във Вегас, а Уудли няма търпение да се върне, за да победи и след това да предизвика шампиона:


Гладен съм и искам да си върна титлата. Гледам тези пресконференции и те са толкова банални. Те правят титлата да изглежда глупаво и трябва да се завърна. Всеки се мисли за нещо, докато не влезе в тази игра. Те се оплакваха от мен и искаха да съм шампион по различен начин, но аз бях шампион по моя си начин. 

Сега вие виждате, че е различно. Толкова много изисквания и глупости, които трябва да правиш. Готов съм да се бия скоро. Те искат от мен да се бия в Лондон, но това няма да стане. Няма да ходя чак до Лондон, за да се бия. Ще се бия тук в САЩ. 

Аз съм бил шампион цели 5 пъти и ще се бия в Съединените щати. Готов съм да се бия на 18-ти или 25 януари. Може и на 8-ми февруари. Не искам да се бия извън страната. Ще излизам от САЩ, но само на почивка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес