Зареждане

Tai Tuivasa предложил $100,000 на Justin Willis за уличен бой

Tai Tuivasa предложил $100,000 на Justin Willis за уличен бой
Публикувано на: Юни 24, 2019 в 00:00 ч
Tai Tuivasa и Justin Willis не се харесват и искат да разрешат враждата си в клетката. Двамата станаха врагове, след като миналата година в Австралия Willis показа неуважение към Mark Hunt преди битката им. Това вбеси Tuivasa, който е голям приятел с Hunt и той се закани, че ще смаже Willis. За съжаление преди няколко седмици Justin беше освободен от UFC, защото отказа битка, но Tuivasa все още не е простил и сподели, че му предложил 100 000 долара, за да се бият на улицата:


Willis е едно лайно, което не познава уважението. Той опита да скочи на Mark зад сцената и си мислеше, че няма да разбера. Всичко е наред. Пращам му съобщения вече една година, но той не ги отваря и се крие. Опитвам се да говоря с него и да разрешим нещата на лично. Нека сме мъже и нека се срещнем. Нека го направим. Нека се яви и да носи чанта с пари със себе си и аз ще нося парите. Без камери и такива неща. 

Казах му да заложим по $100,000, но той не отговаря и дори не преглежда моите събощения. В момента той се моли за работа. Той дори не е в UFC и опитва да вкарва моето име в схемата, за да го върнат в организацията. Willis е просто един задник. Баща му явно се срамува от него. Трябва да се засрами. 


Наскоро Willis сподели, че е готов да се бие с Tuivasa и пожела нов шанс в UFC, за да сложат край на враждата. В своята последна битка Tuivasa загуби с решение от Благой Иванов и навлезе в серия от 2 поредни загуби.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес