Зареждане

Стрикланд за Адесаня: Този човек си лакира шибаните нокти

Стрикланд за Адесаня: Този човек си лакира шибаните нокти
Публикувано на: Юли 22, 2022 в 14:00 ч
Американският боец на UFC Шон Стрикланд вярва, че шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня ще победи Алекс Перейра по точки.

Стрикланд и Адесаня разменяха закани и обиди преди битките им по-рано този месец. Шон падна с нокаут от Алекс Перейра и се раздели със серия от победи. Ако Стрикланд беше победил Перейра, тогава щеше да получи шанс за титлата, но това не се случи.

Адесаня от своя страна защити златото си със скучна победа над Джаред Кенъниър. Стрикланд признава, че Адесаня е страхотен боец, но е жалко, че шампион на UFC си лакира ноктите.

„Мисля, че Изи ще победи Перейра. Той ще скача около Перейра през всичките пет рунда и ще го надиграе по точки. И всички ще кажем, че той е най-добрият в света. Но това не променя факта, че той е кучка.

Дори ако Адесаня продължи да подскача на шибаните си малки пръсти през цялата битка, никой няма да си спомни как точно е спечелил. Всички ще помнят само, че той спечели. 

Този човек си лакира шибаните нокти. Тъжно е. Жалко, че сега имаме такива шампиони. Той е генетично надарен, страхотен боец, но е тъжно, че сега имаме такива шампиони ”,цитираха Шон от Sportkeeda.

Съгласни ли сте с критиката на Стрикланд ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес