Зареждане

Стрикланд: Джон Джоунс се прави на светец, а всъщост е лицемер

Стрикланд: Джон Джоунс се прави на светец, а всъщост е лицемер
Публикувано на: Юни 3, 2023 в 07:45 ч
Шон Стрикланд се прицели в Джон Джоунс и опетненото му минало.

Шон Стрикланд определено не е ангел. Неговото безкомпромисно отношение е това, което кара феновете на ММА или да го обичат, или да го мразят. Той никога не пести думи и казва нещата точно както ги вижда. Често хората имат проблеми с неговите забележки и мнения. Сега Стрикланд насочва вниманието си към Джон Джоунс.

Джоунс наскоро се завърна от дълго прекъсване. Той реши да остави пояса си в полутежка категория на UFC зад гърба си, тъй като се оттегли от UFC за три години. По време на отсъствието си той искаше да премине в тежка категория. Когато се завърна в UFC по-рано тази година, Джоунс изглеждаше различен. Той говореше, че е променил живота си и е станал по-духовен. Сега Стрикланд оспорва този нов начин на мислене.

Шон Стрикланд смята, че Джон Джоунс е фалшив и не е светецът, за който се представя

Стрикланд не вярва, че Джоунс е толкова променен, колкото твърди, че е. Джоунс има тежко минало както с положителни проби за наркотици, така и с проблеми със закона. Стрикланд обърна внимание на това в своя подкаст, наречен The Man Dance.

"Единственото нещо, което не харесвам в Джон Джоунс е, че той е просто фалшив шибаняк, като мексиканеца Джейми. Не блъсна ли той една бременна мацка, не ѝ ли счупи ръката и не си тръгна ли?", каза той. "Това, което ме отвращава от него, е фактът, че той е като: "О, не, Бог ме обича, аз съм светец". Като че ли не, пич, ти си боклук. Ти си ужасно, ужасно човешко същество, бил си ужасно човешко същество през целия си живот. Тестван си за стероиди, наркотици."

Джоунс е най-новата мишена на Стрикланд и неговите остри коментари. Неотдавна той се изцепи по адрес на Аманда Нунеш и женския ММА. Този път може да отхапе повече, отколкото може да сдъвче, ако Джоунс разбере за коментарите му. Стрикланд също така предложи да помогне на бившия шампион Стипе Миочич да тренира за евентуалния си двубой с Джоунс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес