Най-големият сайт за бойни спортове

       

Stipe Miocic срещу Francis Ngannou официално в UFC 220

Stipe Miocic срещу Francis Ngannou официално в UFC 220
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 11:04 ч
 
 Stipe Miocic ще се опита да подобри рекорда като защити 4 поредни пъти титлата в тежка категория, изправяйки се срещу Francis Ngannou в предстоящото UFC 220 на 20-ти януари.
 
Francis Ngannou последно нокаутира Alistair Overeem в UFC 218, като това беше първата му среща за последните няколко месеца, но чрез нея успя да се превърне в топ претендент за титлата. В UFC от 2015-та насам Ngannou бележи 6 победи, без нито една загуба, като за цялата си кариера има общо 11 победи и 1 загуба. 4 от последните си победи печели още в първите две минути.
 
Междувременно, Stipe Miocic последно се състезава през май, като в момента е в сери от 5 поредни победи, всичките от които с нокаут. Най-скоро, в UFC 211 той нокаутира Junior dos Santos в третата минута от тяхната среща.
 
Очаква се изключително вълнуваща среща както за феновете, така и за самата федерация.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Stipe Miocic предизвика Anthony Joshua

Stipe Miocic предизвика Anthony Joshua
Наскоро в интервю Anthony Joshua сподели, че иска да се бие в ММА. Той също назова 2 опонента - Jon Jones и Francis Ngannou.
Новини » март 22, 2018 (1)
цялата новина

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка
Curtis Blaydes, който наскоро победи Mark Hunt и след няколко месеца ще излезе срещу друг ветеран - Аlistair Overeem, е тренирал преди години с настоящия шампион в тежка категория Stipe Miocic.
Новини » март 22, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook