Зареждане

Stipe Miocic: По-добър боец съм от Daniel Cormier

Stipe Miocic: По-добър боец съм от Daniel Cormier
Публикувано на: Февруари 5, 2019 в 00:40 ч
Бившия шампион в тежка категория Stipe Miocic е рекордьор по защити на титлата в тежка категория. Той даде шанс на Daniel Cormeir да се бие с него и стане шампион в две различни категории едновременно и DC успя да го нокаутира миналата година. Това беше край на серия от 6 поредни победи за Stipe и той отказва да се бие в друга битка, която не включва титлата. Miocic не спира да предизвиква Cormier, който чака Brock Lesnar и обмисля оттегляне тази година, но Daniel предпочита големите пари, които ще направи с Brock. Miocic не е доволен и твърди, че е по-добър боец от DC:



На 100% реванша ще бъде в моя полза. Всичко го показва, защото аз съм по-добър боец от него и вярвам в това. В сърцето си аз се бия за нещо. Бия се за моята дъщеря. Не е само за мен, но и за моята жена и за това, което обичам. 

Правя това, което обичам и сега имам още една причина да го правя. Мисля, че печелих битката, но не се вслушах в плана за игра. Той успя да ми вкара добър удар, който аз не видях. И днес продължавам да твърдя, че той не удря по-силно от Ngannou. Той просто му вкара добър удар на точното място и успя да победи. Целта ми е да получа реванш и тренирам усилено всеки ден. Искам да се бия с него, защото той ми дължи този реванш. Ще върна титлата та м където принадлежли.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес