Зареждане

Stipe Miocic готов за Tyson Fury в ММА или бокса

Stipe Miocic готов за Tyson Fury в ММА или бокса
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 09:27 ч
Stipe Miocic вианги е мечтал за битка в бокса и сега неговия късмет се усмихна. Дълго време Miocic предизвикваше Anthony Joshua, но не получи зелена светлина от него. Наскоро обаче бившият шампион Tyson Fury изригна и сподели, че е готов да се бие с UFC срещу най-големите им бойци в тежка категория и предизвика Stipe Miocic и Francis Ngannou.

И двамата изявиха желание да се бият в клетката срещу Fury, който няма никакъв опит, но преди няколко дни започна да тренира заедно с Darren Till. Stipe е видял видеото от тренировката на бившия шампион и сподели, че е готов да му даде шанс за битка в ММА или в бокса:


Fury е талантлив боец и определено ще има добър страйкинг. Всеки може да си направи 30 секунди видео, в което показва интересни умения. Това е добре и аз също мога да го направя. Определено ще се бия с него, ако реши да влезе в октагона. Ще бъде много хубаво. 

Много бих искал да се боксирам с него. Готов съм да се кача на ринга с Fury. Той е страхотен боец. Tyson е пич и ще дадем добро шоу на феновете. Харесва ми това ново предизвикателство. 

Победих Cormier заслужено, а не с късметлийски нокаут. В първата битка той ме спипа с удар, но във втората го победих. Не съм извадил късмет. Точно сега битка с Cormier не ме интересува. Повече имам интерес към Tyson Fury. 


​​​

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес