Зареждане

Stipe Miocic e бесен на Colby Covington и иска да си поговорят

Stipe Miocic e бесен на Colby Covington и иска да си поговорят
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Голямата уста на Colby Covington му спечели още един враг в лицето на шампионът в тежка категория Stipe Miocic. През последните няколко седмици съотборниците на Covington в АТТ, Jorge Masvidal и Dustin Poirier се заканиха, че ще го сритат в залата, защото той не спираше да говори за тях и да ги критикува.

Сега шампиона в тежка категория също е ядосан и иска да се види на четири очи с Covington, защото си позволил да отправя реплики към неговата съпруга. Това се случило по време на UFC 241 в Калифорния, където Miocic нокаутира Daniel Cormier и си върна титлата в тежка категоря.

Stipe споделя, че Covington казал някакви неща на неговата съпруга, а неговия мениджър отказва да му ги каже, което явно показва, че не са били приятни. Miocic иска да изясни нещата и ще търси среща с Covington лице в лице:


Ядосан съм на това хлапе. Той казал някакви неща на моята съпруга след битката ми. Ще се наложи да поговоря с него за това. Не се опитвам да създам нещо тук, а просто искам да говоря с него. Няма да отида и да му откъсна главата. 

Жена ми идваше към клетката, а той говорил някакви неща, които моя мениджър не иска да ми каже. Моя мениджър му казал да млъкне, но до днес не иска да ми каже какво точно Covington е казал и сега аз трябва да разбера. Аз съм много добър в това и съм като ФБР. 

Ще рабера какво е говорил и ще трябва да се срещнем с него. Аз съм нормален човек и просто ще приказвам с него, без да му откъсна главата. Искам да видя какъв е проблема на това хлапе.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес