Зареждане

Stipe Miocic бесен, защото не получава реванш

Stipe Miocic бесен, защото не получава реванш
Публикувано на: Ноември 6, 2018 в 16:11 ч
Бившия шампион в тежка категория Stipe Miocic загуби титлата си преди няколко месеца от Daniel Cormier и това беше сбъдната мечта за президентът на UFC, Dana White, който не беше голям фен на Miocic.

Stipe защити титлата в тежка категория рекорден брой пъти, но беше в обтегнати отношения с Dana White след като в началото на годината не му позволи да му сложи колана. Явно Dana не е забравил това и няма намерение скоро да даде шанс за титлата на Miocic, който е бесен и вече отказа няколко битки, които му бяха предложени.

Stipe е категоричен, че ще чака реванш:


Да, гледах битката в която DC пребива човек с доста фенове в социалните мрежи и с една ръка. Предложих на Cormier да се бием, но той отказа. Тогава от UFC ми казаха, че не бил готов, а седмица по-късно обявиха битка с Lewis. 

Дразнещо беше да гледам битката,  защото трябваше да съм аз там. Има бойци, които не защитават колана и получават реванш, а аз я защитих цели 3 пъти и не получих реванш. Дадох му шанс и му направих услуга, а сега не получавам реванш?

Не е като да ме е пребил, защото аз печелех преди да ме уцели. Това е моята титла и си я искам. На кой му пука за Brock Lesnar?  Той е в Саудитска Арабия и прави някакви неща, но не се е бил 2 години. Ще продължавам да говоря, защото заслужавам реванш. Скъсах си задника и защитих титлата рекорден брой пъти и ще чакам реванш. Имаше хора, които нямат 1 защита, но получиха реванш.


По всичко личи, че Stipe няма да отстъпи и ще си чака реванша, който без съмнение заслужава.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес