Зареждане

Стипе Миочич страда за Хърватия след земетресенията

Стипе Миочич страда за Хърватия след земетресенията
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
Преди няколко дни две силни земетресения са станали в близост до хърватската столица Загреб. Според данните от Европейския сеизмологичен център по-силният трус е бил с магнитуд 5,3 по Рихтер. Епицентърът е на седем километра от Загреб, на дълбочина 10 километра. Множество сгради са в критично състояние, а други имат пукнатини. Десетки са останали без домове и са принудени да спят в своите автомобили.

За съжаление земята под Загреб все още не се е успокоила и сеизмолозите регистрираха 54 вторични труса преди ден. Стипе Миочич, който е с хърватски произход страда за това, което се случва в родината на неговите родители и ето какво сподели в своя акаунт в социалните мрежи към населението на Хърватия:


За моето семейство, приятели, фенове и всички, засегнати от това ужасно земетресение в Загреб. Толкова съм опустошен от тази новина в този страшен и труден момент. Просто знам, че сърцето ми е там с всички вас. Ние ще се завърнем от това по-силни от преди. Обичам те Хърватия, вие ВСИЧКИ сте воини! Бъдете силни.

Въпреки земетресението, властите предупреждават, че коронавирусът остава опасност номер 1 за Хърватия. Броят на заразените е стигнал вече над 300 души.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес