Зареждане

Стипе Миочич се цели в битка с Кормие през лятото

Стипе Миочич се цели в битка с Кормие през лятото
Публикувано на: Март 10, 2020 в 20:00 ч
Стипе Миочич е готов да брани титлата си срещу Даниел Кормие през лятото. 37-годишния шампион се възстановява след контузия на окото и все още не е започнал пълноценни тренировки. От UFC искат да организират трета битка между тях и Миочич е готов да даде нов шанс на Кормие. Двамата се срещнаха за втори път през август миналата година в Калифорния, където Миочич спечели с нокаут в последната минута на 4-тия рунд.

С тази победа Стипе си отмъсти на Кормие, който година по-рано го нокаутира в 1-вия рунд. Сега шампиона се чувства добре и се цели в битка с Кормие през лятото. Стипе е готов да го победи в третата среща и да го прати в пенсия. Ето какво сподели Миочич пред TMZ:


Чувствам се добре и не мога да се оплача. Окото ми вече е добре и с всеки изминал ден се чувствам по-добре. Започвам лека-полека да се връщам в залата. Все още не правя спаринги, а просто влизам във форма, за да съм сигурен, че окото е добре. Вече виждам нормално и съм щастлив. 

Да, ще се завърна в клетката, като това ще стане вероятно през лятото. Готов съм да се бие с Кормие или с когото пожелаят от UFC. Аз не съм този, който организира битките. Гадно ми е за Кормие, защото това ще е последната му битка и той ще я загуби. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес