Зареждане

Стипе Миочич: Обичам да помагам на хората

Стипе Миочич: Обичам да помагам на хората
Публикувано на: Май 1, 2020 в 09:21 ч
Шампионът в тежка категория на UFC, Стипе Миочич е сложил битките на пауза и в момента не се интересува от тях. 37-годишния ветеран е зает със своята работа извън клетката, която е пожарникар и парамедик. Миочич обича работата си, защото така помага на хората, а това е нещо, което му доставя удоволствие. В момента в САЩ върлува коронавируса и шампиона е концентрирал силите си в борбата с пандемията. Ето какво сподели той в интервю за това, което се случва:

Вижте още - Стипе Миочич ще нокаутира коронавируса​​​


Не се притеснявам за нищо в бойните спортове. В момента се притеснявам за това, което се случва в света. Битките не са приключили. Винаги ще бъдат там. Трябва да се отървем от това нещо, което се случва и да накараме всички да се чувстват сигурни отново, както и да могат да живеят нормален живот. 

Страшно е, особено с дъщеря ми и моята съпруга. Не искам да го занеса у дома. В същото време ние сме подписали за това. На първа линия сме пожарникари, фелдшери, медицински сестри, лекари - това е, за което сме се подписали. Те знаят, че такива неща могат да се случат. Не сме получавали много сигнали и няма нищо диво. Имаше няколко, но нищо необичайно. Беше страхотно. Това означава, че хората всъщност слушат. 

Обичам това, което правя. Няма да седя там и да бягам от нещо, за което работя усилено. Причината да стана пожарникар и парамедик е, че през целия си живот са ми помагали да стигна там, където трябваше да бъда. Това е моята отплата. Обичам да помагам на хората. Обичам да се отплащам.

В своята последна битка Миочич нокаутира Даниел Кормие и си върна титлата при тежките. Следващата му битка вероятно ще е трилогия с Кормие.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес