Зареждане

Стипе Миочич: Искам да си върна титлата

Стипе Миочич: Искам да си върна титлата
Публикувано на: Април 30, 2021 в 00:00 ч
Стипе Миочич е сериозно решен да си върне титлата. 38-годишния бивш шампион загуби титлата си от Франсис Нгану преди месец. В битката им Нгану изненада с подобрена борба и спечели с нокаут във втория рунд.

Стипе идваше след 2 победи над Даниел Кормие и сега пред него се очертава още 1 трилогия. За негово съжаление от UFC не го включват в плановете за Нгану и обявиха, че варианти за новият шампион са Джон Джоунс и Дерик Люис. Вероятно Миочич ще получи шанс за титлата през 2022 година.

Преди 3 години Миочич доминира над Нгану и сега планира да качи 9 килограма, за да затрудни чудовището от Камерун. Стипе сподели, че не си давал зор във втората битка, защото вярвал, че има много време на разположение:

Чувствам се добре. Дадох му първия рунд, но не се притеснявах, защото той е по-силен в началото. Усетих как той вече се задъха. 

Нгану беше добре, но аз си казах, че имам още 4 рунда. Тогава му вкарах този десен и се колебаех, а той ми върна с кроше. Какво да правя ? Гадно беше. 

Искам да си върна това, което е мое. Опитвам се да кача до 113 килограма. Последния път бях 104 килограма. Ще се опитам да кача мускулна маса. Чувствам се добре, но 9 килограма ще са ми от полза. Нгану е едър пич. 

Ще успее ли Миочич да си върне титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес