Зареждане

Стипе Миочич: Готов съм пак да смажа Нгану

Стипе Миочич: Готов съм пак да смажа Нгану
Публикувано на: Януари 26, 2020 в 06:00 ч
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич е получил разрешение да тренира и скоро ще започне да се готви за битка. 37-годишния шампион си върна пояса, след като нокаутира Даниел Кормие през август в Калифорния и получи контузия на окото. Миочич се отдаде на възстановяване и вече е готов да се върне в клетката и да защитава пояса.

От UFC искат той да направи трета битка с Кормие, след като двамата си размениха по една победа с нокаут. Стипе не се интересува кой ще бъде неговия следващ съперник и сподели, че е готов за втора битка и с Франсис Нгану. Не е ясно кога точно ще се завърне шампиона в клетката, но той няма да бърза и ще се подготви добре, за да се справи с конкуренцията:


Сега съм много по-добре. Не бързам, защото вече съм на 37 години и не искам отново да се контузя. Искам да мога да виждам и с двете очи когато остарея. Обичам битките, но здравето е по-важно. Не мога да ви кажа кога точно ще се завърна. Получих разрешение да се завърна и сега не искам да прибързвам. 

Ще видим какво ще стане. Не ме интересува кой ще бъде мой опонент. Ще приема битка с този, който от UFC предложат. Готов съм да смажа Нгану отново, няма значение за мен. Наскоро започнах да правя спаринги и беше трудно, защото не бях го правил от 5 месеца. Ще вляза във форма и ще се справя с тях. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес