Зареждане

Стипе Миочич: Готов съм да се бия с Джон Джоунс

Стипе Миочич: Готов съм да се бия с Джон Джоунс
Публикувано на: Август 27, 2021 в 02:00 ч
Легендата Стипе Миочич е готов да се бие с друга легенда в лицето на Джон Джоунс. Двамата бяха готови да се бият преди години, но в крайна сметка не се стигна до сблъсък. Сега Джоунс се готви за дебют в тежка категория, а бъдещето на Миочич е неясно.

В тежка категория следва битка за обединяване на титлите между Франсис Нгану и Сирил Ган. Това оставя Миочич и Джоунс извън картинката за следващата половин година.

Дейна Уайт вече сподели, че Миочич е готов да се бие с Джоунс, но от щаба на Джон отказаха. "Bones" се интересува само от титлата, а Миочич също иска да си върне златото.

Не е ясно какво ще се случи в тежка категория. Ето какви са плановете на Стипе за следващите месеци:

Ще седнем да говорим с Дейна Уайт през септември. Ще видим какво ще стане след срещата ни. Надявам се, че ще има яснота следващия месец. Уайт ми пише и текат преговори. 

Много бих искал реванш с Франсис Нгану. Определено се целя в това. Няма да хленча за такава битка, но мисля, че я заслужавам. Все още не съм гледал втората ни битка. 

Много неща можеха да станат по-добре. Той ми вкара добър удар. Какво да направя ? Такава е бойната игра. Ще се бия с всеки. 

Целя се в битка с Джон Джоунс. Той е един от най-великите за всички времена. Ще е страхотно да имам такава битка в статистиката. 

Може ли Миочич да бие Джоунс ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес