Зареждане

Стипе Миочич: Франсис Нгану ме победи заслужено

Стипе Миочич: Франсис Нгану ме победи заслужено
Публикувано на: Март 30, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Стипе Миочич реши да коментира загубата си от Франсис Нгану. Миналия уикенд в UFC видяхме битката им, която се проведе в Лас Вегас. 38-годишния ветеран не се представи много добре и загуби с тежък нокаут от "The Predator" във втория рунд.

Така двамата имат по една победа един над друг и може би в бъдеще ще видим трилогия. Това обаче не е нещо, за което Миочич ще мисли, защото сега планира да се наслади на почивката и да чака раждането на своя син.

Стипе загуби за 4-ти път в своята кариера и печели 2 от последните си 4 битки в UFC. Ето какво сподели Миочич след загубата от Нгану:

Аз съм добре. Знам, че това падане не беше от най-добрите ми, но бях в безсъзнание и се случват такива неща. Искам да поздравя Франсис Нгану и неговия отбор за заслужената победа. 

Това беше неговата вечер. Наслаждавай се на победата. Сега ще се наслаждавам на почивката си. Ще прекарам време със семейството и ще чакам раждането на моя син през лятото. Бог да ви благослови. 

Обичам ви и съжалявам. Мразя да ви разочаровам. Загубите не са забавни и жилят известно време. Не забравяйте, че Бог винаги ще ви постави там, където трябва да бъдете точно в този момент.

За съжаление се отклоних от плана на играта. Чувствах се чудесно във втория кръг, видях, че започва да върви по план. Нгану видя грешка и се възползва. Няма да се случи повече. 

Какво ще се случи със Стипе Миочич ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес