Зареждане

Стипе Миочич дава смени в пожарната, докато се готви за Джон Джоунс

Стипе Миочич дава смени в пожарната, докато се готви за Джон Джоунс
Публикувано на: Септември 25, 2023 в 10:00 ч
Стипе Миочич трябва да се изправи срещу Джон Джоунс в Медисън Скуеър Гардън след по-малко от 50 дни. Toва обаче не го спира да дава смени в пожарната, където парите и славата са много по-малко, отколкото в октагона на UFC.

Миочич - Джоунс ще се проведе на UFC 295 на 11 ноември в Ню Йорк. Стипе е пожарникар в родния си щат Охайо. Това е работа, на която се е посветил повече от десетилетие. Миочич не се отказва от тази работа и планира да я върши, докато е в състояние да го прави.

Джоунс наскоро предложи Миочич да "си вземе малко почивка от това да бъде пожарникар точно сега", докато се подготвя за най-голямата битка в кариерата си. Това е съвет, който Стипе не планира да слуша.

„Не, все още работя, но имам почивни дни, ваканции и прочие. Късметлия съм, че мачът е през ноември, защото много момчета не си вземат отпуск, така че за мен е лесно да си взема почивка по това време на годината.", сподели Миочич.

Миочич не се е бил от 2,5 години. В своята последна битка Стипе загуби с нокаут от Франсис Нгану в края на март 2021 година. Преди двубоя с Нгану Стипе победи Даниел Кормие два пъти.

Ще успее ли Миочич да си върне титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес