Зареждане

Стърлинг: Лайното Ян стана шампион с благословията на Уайт

Стърлинг: Лайното Ян стана шампион с благословията на Уайт
Публикувано на: Юли 18, 2021 в 02:00 ч
Алджамейн Стърлинг, който е шампион в категория петел на UFC критикува Пьотр Ян. Стърлинг смята, че бившия шампион от Русия е станал шампион благодарение на благословията на Дейна Уайт. През март тази година видяхме битка между Ян и Стърлинг.

В срещата им Ян водеше по точки и вървеше към убедителна победа, но 1 грешка промени всичко. Пьотр вкара непозволен удар с коляно в главата на Стърлинг и загуби с дисквалификация.

Така Алджамейн спечели златото и в момента се готви за завръщане в края на годината. Стърлинг няма търпение да затвори устата на Ян, който не спира да го критикува. Ето какво сподели Стърлинг за Ян пред  MMAjunkie:

Това беше най-лошото ми представяне в клетката. Ян имаше пред себе си моя слаба версия и можеше да затвърди себе си и да смълчи критиците. Той не се е бил с боец от топ 5 на категорията. Аз обаче се бих с 3-ма бойци от топ 5 на категория петел. 

Победих ги всички, а съм бил шампион на хартия ? Иронично е, но в края на краищата смятам, че това е благословия. Чувствам се добре, чувствам се здрав и нямам търпение просто да напомня на света, че това, което съм постигнал, не е случайно. 

Ян стигна до тук с благословията на Дейна Уайт и нямам търпение да го опровергая. Той само говори и не е добър човек. Ян се подиграва на бездомници. Той не е добър човек. Пьотр е лайно като човек и характерът му говори много за това какъв е като човек. 

Знам какво е да си на дъното и съм работил супер усилено, за да стигна до тази позиция. Ян може да си го начука.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес