Зареждане

Стърлинг: Кльощавият О'Мали го удариха веднъж и падна нокаутиран

Стърлинг: Кльощавият О'Мали го удариха веднъж и падна нокаутиран
Публикувано на: Май 17, 2023 в 00:00 ч
Очаква се Алджамейн Стърлинг да защитава титлата си по-късно тази година срещу Шон О'Мали.

Стърлинг защити успешно титлата си срещу бившия шампион и олимпийски златен медалист Хенри Сехудо.

След като натрупа увереност, Стърлинг се закани да не чакаме битката му с О'Мали да продължи във втория рунд.

"Да повлечеш човек като О'Мали надолу ... Какво ще ми направи този човек? Наистина - и не се опитвам да бъда неуважителен. Това е истината. Това е битка, всичко може да се случи, но в края на краищата мисля, че всички знаем какво е неговото слабо място. Виждали сме го един път по гръб и беше като риба, излязла на сушата. "Chito" го разби и го изпрати у дома. Мисля, че "Chito" може да го е ударил един път и очите му да са се завъртели назад в главата. Това не е добър знак. А той има малка глава. Висок е... говори за моето тегло, но той е кльощав. Той е вейка, има много малка глава - аз също имам много малка глава - един път го удариха и той изпадна в безсъзнание. Това ми позволява да имам малко повече увереност. Не мисля, че можеш да развиеш брадичка с течение на времето. Ако го ударя право и го съборя на земята, битката ще свърши, вероятно в един рунд."


О'Мали беше спрян от Марлон "Chito" Вера на UFC 252 през лятото на 2020 г.

Стърлинг (23-3) е победител в девет поредни мача, като четири от тези победи идват в битки за шампионски титли. Що се отнася до О'Мали (16-1, 1 NC), той се възстанови след загубата си от Вера и спечели четири от следващите си пет мача.

Организацията все още не е определила дата за мача между Стърлинг и О'Мали, но шампионът смята да се завърне през септември, ако здравето му позволява.
Победителят би могъл да се изправи срещу победителя от двубоя Мераб Двалишвили и Хенри Сехудо, ако UFC успее да подпише договор за този двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес