Зареждане

Сонен: Не трябва да позволяваме да прецакат Тони Фъргюсън

Сонен: Не трябва да позволяваме да прецакат Тони Фъргюсън
Публикувано на: Април 26, 2020 в 09:19 ч
Чеъл Сонен се притеснява, че от UFC може да прецакат Тони Фъргюсън за пореден път и сподели, че не трябва да го позволяваме. На 9-ти май Тони ще се бие срещу Джъстин Гейджи за временната титла в лека категория. Победителя от срещата ще получи битка с Хабиб Нурмагомедов през септември или октомври, но Сонен смята, че ако Тони победи, то UFC може да опитат да го прецакат чрез Конър Макгрегър.

Вижте още - Битка между Хабиб и Фъргюсън никога няма да има​​​

Сонен осъзнава, че UFC ще искат битката за многото пари между Макгрегър и Нурмагомедов, а Фъргюсън ще бъде избутан настрани, ако разбира се победи Гейджи. Ето какво сподели по темата Сонен в своя подкаст:

Вижте още - Фъргюсън и Гейджи рискуват всичко на 9-ти май​​​


Мисля, че сега е перфектен момент за трета битка между Макгрегър и Нейт Диаз. Следя всичко, което се случва и от UFC са готови да оставят Конър настрани, за да го изправят в бъдеще срещу Хабиб. Планираха да направят такава битка през септември, ако разбира се Хабиб беше победил Тони. Ако това им е бил планът, то тогава трябва да знаете, че може да опитат да прецакат Фъргюсън за 2-ри път. 

Обещаха на Тони битка за временна титла за 2-ри път. Първия път той я спечели и не я е губил. Внезапно тази титла изчезна. Ние като фенове не трябва да го позволяваме. Тони трябва да се бие с Хабиб и ако опитат да включат Макгрегър, то ние не трябва да позволяваме да прецакат Фъргюсън. Ще ви припомня, че Тони е борец и е печелил национални шампионати по борба в колежа. 

Там трябва да спечелиш 30 срещи за 1 сезон и през седмица стъпваш на кантара. Хората смятаха, че е голяма работа това, че Тони влезе в категорията, но той е израснал с това и го е правил всяка събота. Ако искате прогноза за битката между Тони и Гейджи, то аз клоня към Тони. Мисля, че ще гледаме близо 4 рунда забава. Искам да гледам колкото се може повече рундове с тези момчета. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес