Зареждане

Сонен: Чарлз Оливейра бяга от Ислам Махачев

Сонен: Чарлз Оливейра бяга от Ислам Махачев
Публикувано на: Юни 21, 2022 в 02:00 ч
Анализаторът и бивш боец на UFC Чеъл Сонен смята, че Чарлз Оливейра (33-8) е избрал грешна стратегия, за да откаже да се бие с Ислам Махачев (22-1). 

Бившият шампион в лека категория твърди, че лесно би победил дагестанеца. "DoBronx" разкри, че избира битката с Конър Макгрегър, защото иска да напълни банковата сметка. Оливейра не е шампион, но не загуби златото в битка, а на кантара.

През май Чарлз се провали на кантара за битката с Джъстин Гейджи, което доведе до отнемане на златото му. Бразилската звезда си гарантира шанс за златото и отрязва Махачев, който не спира да го предизвиква.

„Оливейра се опитва да избегне битка с Ислам, като убеждава света, че може лесно да победи Махачев. Чарлз очаква, че никой няма да иска да прочете книга, чийто край вече е известен. Това е интересна стратегия, изглежда доста логична. 

В тази ситуация обаче тази стратегията играе срещу самият Чарлз. Когато той се опитва да ни убеди, че ще победи Махачев, има още по-голям интерес към битката им.“, каза Сонен в своя канал в YouTube.

Съгласни ли сте с теорията на Сонен ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес