Зареждане

След като се измъкна от неприятната серия, Justin Gaethje иска парите си предварително

След като се измъкна от неприятната серия, Justin Gaethje иска парите си предварително
Публикувано на: Август 27, 2018 в 10:24 ч
Justin Gaethje имаше кратко представяне в Лондон през изминалия уикенд, тъй като му бяха необходими само 1:27, за да приключи опонента си James Vick. Това, разбира се, беше добре за Gaethje, който така или иначе не се е надявал на дълга битка.

"Харесва ми. Гонех Представяне на вечерта - някой друг може да вземе Битка на вечерта. Щастлив съм, че успях да се докажа и се надявам скоро отново да се бия."

Gaethje наистина прибра бонус в размер на 50 000 долара за Представяне на вечерта. Не е зле, но не успя да компенсира за изгубените пари от последните му две загуби. Ако беше надвил Dustin Poirier, щеше да спечели 220 000 долара, но тъй като загуби, прибра само половината.

Justin не е сигурен кой ще бъде следващият му опонент, но има вече установена финансова цел.

"Ще трябва да си спечеля бизнес среща с UFC, това е целта. Искам да се бия с най-добрите. Щастлив съм тук, в организацията. Но както стоят нещата, ще искам парите предварително. Така трябва да работят нещата за хора като мен. Трябва да ме ползват за пример. Ако искаш всичките си пари, бий се като Justin Gaethje."

Имайки предвид, че UFC се очаква да направи 300 милиона годишно от ESPN, смятаме, че Gaethje може би все пак се продава прекалено тънко - едва 200 000 предварително, за да оглави UFC Fight Night събитие.

Въпреки всичко обаче, той ще се отдаде на кратка почивка и ще остави мениджърите си да се оправят. Вярно е, че беше дълга година за боеца и той има нужда да разпусне.

"Имах 4 срещи за 13 месеца. Трябва ми почивка. Не съм бил в Хаваи, не съм бил в Ямайка, така и не си купих и къща. Нека направя нещо преди отново да започна да тренирам. От 12 месеца непрестанно тренирам."

"Камповете ми са по 12 седмици - 3 месеца. А за последните 13 месеца се бих 4 пъти. Това означава, че не съм тренирал може би месец и тогава снимахме The Ultimate Fighter, така че пак си беше натоварващо. От 13 месеца тренирам и бих се отдал на почивка."

"Не дълга обаче."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес