Зареждане

Шон Стрикланд се натиска за спаринг с Нгану

Шон Стрикланд се натиска за спаринг с Нгану
Публикувано на: Януари 5, 2022 в 07:42 ч
Каквито и да ги върши Шон Стрикланд, трябва да му признаем, че иска да е най-добрия и да тренира с най-добрите в спорта.

Стрикланд има планирана битка с Джак Хермансън при второто си участие в главно събитие на UFC следващия месец. Миналата година той победи Юрая Хал, а след това трябваше да се бие с бившия шампион Люк Рокхолд, но Рокхолд се отказа поради контузия.

Стрикланд, който се състезава в средната категория, е толкова голям биткаджия, че е готов да се прави спаринги дори и срещу бойци в тежката, като например с неговия съотборник - шампионът Франсис Нгану.


Треньорът на Стрикланд, Ерик Никсик разказва какво е, когато той е в залата.

"Този пич може да прави спаринг с всеки в залата. Той предизвиква Франсис Нгану на всяка спаринг тренировка. Харесва му да прави спаринг с Нгану, защото както самия той казва 'искам да се почувствам максимално близо до смъртта, искам да усетя страхът от Бога в сърцето си'. Той винаги прави по няколко рунда с Франсис.

Хубаво е да има състезателен дух в залата. Шон понякога може да говори доста предизвикателно, но то е за да изкара най-доброто от трениращите."

Въпреки отдадеността към тренировките, Стрикланд шокира феновете си от време на време с гръмки изказвания, последното от коиот беше адресирано към гейовете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес