Зареждане

Шон Стрикланд обиди съпругата на Хабиб и исляма

Шон Стрикланд обиди съпругата на Хабиб и исляма
Публикувано на: Май 15, 2022 в 13:00 ч
Американската звезда на UFC в средна категория Шон Стрикланд обиди Хабиб Нурмагомедов.

31-годишният Стрикланд разясни как според него Хабиб прави секс с неговата съпруга. Шон смята, че Хабиб не позволява на неговата съпруга да кара кола, както и да има каквито и да било права. Нурмагомедов е силно вярващ и едва ли ще остави нещата така.

Преди няколко години Конър Макгрегър обиди религията и семейството на Хабиб, което доведе до големи последици. Стрикланд смята, че няма забранени теми и може да се подиграва с религия, политика и сексуални възгледи.

В своя акаунт в социалните мрежи Шон се развихри срещу Нурмагомедов и неговия личен живот.

"Хора, чудили ли сте се как Хабиб прави секс ? Гаранция, че неговата съпруга се преструва. Всъщност, не, обзалагам се, че е напълно безшумно, а когато Хабиб свърши, той просто си тръгва. 

Вярно е, че Хабиб ще иска да ми откъсне главата след тези коментари. Просто ще се намажа с мазнина от бекон. Това е единствената слабост на Хабиб. 

Да, също и горещите вани с голи мъже. Това е парти, на което не искам да бъда. Излизам от Twitter. Ако не мога да се подигравам с вашата религия, сексуална ориентация и политически възгледи, тогава се чукайте. 

Не ми пука, ако си малка и чувствителна кучка. Твоята религия не е забранена. Библиите и Корана горят по един и същи начин", написа Стрикланд в социалните мрежи.

Коментарите под постовете на Стрикланд породиха различни отзиви. Някои ги подкрепят, а други критикуват. Какво е вашето мнение ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес