Зареждане

Шон О'Мали: Хлябът и сиренето увеличават риска от контузии

Шон О'Мали: Хлябът и сиренето увеличават риска от контузии
Публикувано на: Ноември 26, 2022 в 14:00 ч
Боецът на UFC в категория петел Шон О'Мали реши да поговори за начина, по който се храни.

Звездата от САЩ твърди, че не яде хляб и сирене, защото това увеличава риска от контузии. 28-годишният боец се би с Пьотр Ян в края на миналия месец и успя да го победи с решение. Тази победа го изстреля на 1-вото място в дивизията.

О'Мали няма да получи шанс за титлата, защото Алджамейн Стърлинг ще се бие с Хенри Сехудо. Почти сигурно Шон ще направи още една битка, преди да получи шанс за титлата. Ето какво сподели О'Мали за храненето в участие в подкаст:

„За битката винаги се храня правилно, 10 седмици перфектно здравословно хранене. Понякога мога да хапна нещо в събота, но не много. Виждам как бойците могат да ядат някакви нездравословни неща за закуска дори в деня на битката, но аз ям правилно дори в деня на битката. 

Ако говоря за себе си, тогава хлябът и сиренето предизвикват възпаление в мен. Работя с диетологът Дан Гарнър, който в момента разработва протокол за мозъчно сътресение. 

За петте години, откакто работим заедно, той ме е изследвал 10 пъти в лабораторията, има много мои данни. Той проектира ястия за мен и компания за органични храни в Аризона ги готви. Това тотално промени играта.  

Гледам да не ям много хляб и сирене, защото ми причиняват възпаление. Ако ям тази храна, ми е по-трудно да се върна към тренировките, а ако я ям в лагера, увеличава риска от контузия. Всичко ме боли повече, отколкото бих искал.“, каза О’Мали в подкаст.

Вие какво мислите за хляба и сиренето ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес