Зареждане

Шон О'Мали: Хабиб се оттегли заради Оливейра

Шон О'Мали: Хабиб се оттегли заради Оливейра
Публикувано на: Юни 23, 2022 в 15:00 ч
Когато Хабиб Нурмагомедов реши да сложи край на бойната си кариера преди близо две години, той може би беше най-завършеният и най-доминиращият шампион на UFC в лека категория на своето време.

„Орелът“ се оттегли от спорта с рекорд 29-0, след като удуши Джъстин Гетжи във втория рунд на битката им в Абу Даби. Дагестанската звезда реши да спре, въпреки че му предлагаха милиони, за да се върне.

Към днешна дата Чарлз Оливейра доминира в лека категория. Много хора искат да видят битка между Хабиб и Оливейра. Хабиб обаче е категоричен, че повече няма да се бие в ММА, след като баща му почина.

Най-близкото до Хабиб - Оливейра, ще бъде Ислам Махачев - Оливейра. Говори се, че ще има такава битка в края на годината. Звездата на UFC в категория петел Шон О'Мали реши да коментира Хабиб и оттеглянето му.

"Sugar" смята, че оттеглянето на Хабиб има връзка с Оливейра.

„Това е единственият интересен двубой, който бих искал да видя, ако Хабиб се завърне в дивизията. 

Мисля, че Хабиб ще прегази всички останали. Смятам, че Чарлз е единственият, който наистина може да създаде проблеми на Нурмагомедов.

Кой знае ? Може би затова Хабиб се оттегли от ММА. Може би е видял Оливейра и си казал: „Не искам да се бия с този човек.", каза О'Мали за Canal Encarada.


Оливейра ли принуди Хабиб да се оттегли от ММА ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес