Зареждане

Shogun Rua се извини на феновете, но контузията в коляното била сериозна

Shogun Rua се извини на феновете, но контузията в коляното била сериозна
Публикувано на: Септември 19, 2017 в 07:13 ч

Бившият шампион в полутежката категория на UFC, Mauricio Rua бе принуден да се оттегли от UFC Fight Night 117, където трябваше да се бие с Ovicen St. Preux на 22 септември в Япония.

"Shogun" претърпя травма на коляното и въпреки, че се е опитал да се подготви с нея, това е влошило още повече нещата.
 
"Битките са моя живот от 15 години насам. Това избрах да правя и това обичам. За мен е много тежко решение да се откажа от двубой, но това беше единствения логичен ход. Още в началото на тренировъчния си лагер контузих коляното си. Направих всичко по силите си, за да се бия през септември и тренирах на медикаменти, които пазиха коляното ми, с много лед и физиотерапия. Стигнах извън лимитите си, защото много исках да се бия в Япония. Не исках да подвеждам феновете, а и така съм възпитан.

Няколко пъти вече съм излизал с контузии в двубои, като и този път опитах. Но за съжаление този опит влоши травмата ми още повече и дойде моментът, в който трябваше да признаем, че няма други алтернативи и трябва да се откажа. Не беше лесно.

Искам да се извиня на опонента си и на феновете. Ще излекувам контузиите си и ще се върна по-силен. Предизвикателствата се изправят срещу нас всеки ден и единственото, което има значение е как се справяме с тях. Благодаря ви за разбирането."

След като Rua отпадна, от UFC намериха негов заместник в лицето на местния боец в средната категория Yushin Okami, който се съгласи да се изправи с няколко дни предизвестие срещу "OSP" този петък.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес