Зареждане

Шампионът Max Holloway все още стои без договор с UFC

Шампионът Max Holloway все още стои без договор с UFC
Публикувано на: Септември 15, 2017 в 12:00 ч
 
Шампионът на UFC в категория перо Max Holloway изглежда е забравил как може да загуби битка, спечелвайки последните си 11 срещи, включително и тази срещу Jose Aldo, която всъщност му донесе така жадуваната от него титла.
 
Кога "Blessed" ще направи първата си защита?
 
Това остава да се види, но по-интересното е, че 25-годишният хавайски крал е останал без замък, тъй като битката му срещу Aldo беше последната от настоящия му договор с UFC. Както бихте могли да се подсетите, да бъдете шампион с такава серия от победи изисква доста сериозен приток на средства.
 
Ето какво заяви по темата Holloway:
 
"Просто искам справедлива сделка. Виждате много от тези момчета, много от тези други шампиони правят това, което правят. Не се опитвам да отнемам нищо от тях, но се чувствам като един от най-вълнуващите бойци, сключили договор с UFC. В края на краищата аз съм кралят. Аз съм на моят трон, нали? Ако искате да ме видите, елате и го направете."
 
 
Holloway (18-3) се очаква да се срещне с представители на UFC през следващите няколко дни.
 
"Blessed" има основателна претенция, че е един от най-вълнуващите бойци в своята категория, регистрирайки осем насилствени завършвания по време на тази серия от 11 победи, която включва технически нокаути над бойци като Jose Aldo и Anthony Pettis.
 
Време е да разберем колко струва това според UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес