Зареждане

Шамаросания Artem Lobov сподели прогноза за битката между Khabib и McGregor

Шамаросания Artem Lobov сподели прогноза за битката между Khabib и McGregor
Публикувано на: Септември 22, 2018 в 12:52 ч
Artem Lobov беше в основата на разрасналата се вражда между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor и може би, ако не беше той нямаше да видим такава битка. Всичко започна когато Khabib го притисна в лобито на хотела и го перна зад врата, защото Lobov преди време го беше убидил в интервю за руска медия. Тогава McGregor прелетя от Ирландия до САЩ, за да защити своя приятел и нападна автобуса в който бяха Khabib и бойците, които щяха да вземат участие в UFC 223.

Всички знаете след това какво се случи McGregor беше арестуван, призна се за виновен и получи минимални наказания и глоби. Няколко седмици по-късно беше обявена официално битката за титлата в лека категория между Khabib и McGregor, а доста фенове благодариха на Lobov, защото той беше в основата на всичко. Сега две седмици преди битката Lobov даде следната прогноза:

Вече виждам как Conor McGregor побеждава в първия рунд. Не виждам какво Khabib може да направи срещу МcGregor. Вижте някои от предишните му битки срещу Al Iaqunta не му харесваше това, че той го удря и бягаше назад и затваряше очи. Същото се случи и в битката с Michael Johnson, защото когато той го удряше Khabib не успяваше да го свали. 

Битката отиде на земя, защото Johnson среши, като се опита да направи гилотина и сам се озова на земята, което според мен е най-голямата грешка в живота му и съм сигурен, че все още съжалява. Преди това той спираше опитите за събаряне от Khabib. Когато видя всичко това и го сравня с това, което виждам в залата от Conor не мога да кажа нищо друго освен нокаут в първия рунд за Conor McGregor. Toй има добра борба, издръжливост и страхотен граплинг.

Artem Lobov се завръща на 27 октомври и ще се бие с боец от отбора на Khabib, Zubaira Tukhugov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес