Зареждане

Сейнт Пиер към Джоунс: Бий Нгану и се оттегли на върха

Сейнт Пиер към Джоунс: Бий Нгану и се оттегли на върха
Публикувано на: Юни 7, 2021 в 00:00 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер даде важен съвет на своя колега Джон Джоунс. Двамата са смятани за две от най-големите величия в историята на ММА. "Rush" постигна големи успехи в кариерата си и успя да спечели 2 титли в 2 различни категории.

Той беше шампион в полусредна и средна категория. Сейнт Пиер беше аут от ММА, но се завърна след 4 години, за да се бие Майкъл Биспинг за титлата в средна категория. Джордж успя да го победи, след което оваканти титлата.

Джордж записа името си със златни бувки в ММА и преди няколко години отново се оттегли от спорта, докато е на върха и в серия от победи. Сейнт Пиер посъветва Джоунс да се бие за титлата в тежка категория и ако я спечели, то веднага да се оттегли от спорта.

Ето какво още сподели Сейнт Пиер:

Мисля, че Джон Джоунс трябва да се бие с шампиона, а не със Стипе Миочич. Трябва да се бие с Франсис Нгану, който е шампион. Ако аз съм на мястото на Джоунс ще водя преговори така, сякаш играя игра на шах. Това са големи и важни решения. 

Винаги има доста въпроси в битките. Това, че си фаворит не значи, че можеш да победиш даден боец. Мисля, че ще е грешка Джоунс да се бие с Миочич. Вярвам, че Джон може да победи Миочич, но защо да рискува, когато може да чака шампиона и да прибере 2 пояса. 

Тогава Джоунс ще стане най-велик в историята и ще може да се оттегли от ММА. Неговите акции ще се вдигнат много високо. За него ще се отвори друг свят, когато спре да се бие. Ще може да прави всичко, което пожелае. 

Проблемът е, че бойците се задържат прекалено дълго. Даден боец го смятат за най-велик, но той се бие прекалено дълго и губи, с което акциите му падат. 

Неговите акции падат и не се отварят тези врати, защото той вече е разорен. Акциите им вече са зле. Това е причината даден боец да се оттегля на върха.

Съгласни ли сте ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес