Зареждане

Серони има много повече възможности за победа над Макгрегър, смята Сонен

Серони има много повече възможности за победа над Макгрегър, смята Сонен
Публикувано на: Януари 8, 2020 в 09:16 ч
Чаел Сонен вярва, че Доналд Серони има много повече варианти за победа отколкото Макгрегър при битката им в UFC 246 на 18-ти януари.

Макгрегър ще напрваи завръщането си след 15 месеца отсъствие срещу Серони в полусредната категория. Мнозина отписват Серони не само защото е на 36 години, но и защото е в серия от две поредни загуби.

Сонен обаче вярва, че има интрига в двубоя.

"Хората пропускат факта, че битката ще е в полусредната категория. Това е от голямо значение. В тази категория Макгрегър има една победа и една загуба от Нейт Диаз.

Макгрегър може да разчита на победа само ако успее да нокаутра Серони. Но да нокаутираш боец в горна за теб категория е трудна задача."
 
 
В допълнение Сонен вярва, че Серони има много повече възможности за победа и това, че битката е в 5 рунда не е в полза на ирландеца.

"Конър е доста странен с играта си в стойка, но Серони е същия. Но Серони може да те съброи и да те победи с ключ. Той има много повече варианти за победа.

Ако Серони успее да оцелее в първите две минути и половина, шансовете му за победа се увеличават. Конър трябва да се справи с две неща - повечето килограми и петте рунда, след дългата почивка."

Съгласни ли сте с коментарите на Сонен?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес