Зареждане

Само една е причината Stipe Miocic да бъде шампион, твърди Ngannou

Само една е причината Stipe Miocic да бъде шампион, твърди Ngannou
Публикувано на: Януари 9, 2018 в 18:00 ч
 
 Francis Ngannou е уверен в способностите си преди наближаващото UFC 220, в което ще се изправи за титлата срещу Stipe Miocic.
 
Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.
Ngannou се издигна до върха само за две години, като първата му поява в UFC е през 2015-та. Неговият предстоящ опонент се бие от 2011-та, като Ngannou смята, че това е единствената причина Miocic да бъде шампион в момента.
 
"Твърди се, че има причина да бъде шампион. И е  вярно. Той е на върха, защото истинският шампион тогава все още не се е бил появил. Сега истинският шампион е тук и Miocic няма да успее да задържи титлата още дълго време."
 
"Дори и преди дебюта си в UFC вярвах в себе си. Винаги съм вярвал, че мога да постигна нещо велико. Може би затова започнах и да се занимавам със спорта. Когато просто усетиш нещо необяснимо, трябва да му се отдадеш и да го покажеш на хората."
 
Ngannou ще се изправи за титлата в тежка категория на 20-ти януари.
 
Самият Miocic е в серия от 5 поредни победи, като всичките са чрез нокаут, 4 от които още в първия рунд. Той ще се опита да подобри рекорда, отбелязвайки три поредни защити на титлата в тежка категория с победа над Francis Ngannou.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес