Зареждане

Само боец от тежката категория може да бие Джоунс, смята Кормие

Само боец от тежката категория може да бие Джоунс, смята Кормие
Публикувано на: Януари 29, 2020 в 09:12 ч
Има много слухове за предстоящ двубой между Джон Джоунс и настоящия шампион в средната категория Израел Адесаня, но според Даниел Кормие "The Last Style Bender" няма никакви шансове срещу "Bones".

Кормие признава уменията на Адесаня, но е твърдо на мнение, че само боец от тежката категория ще може да свали Джоунс от трона му в полутежката категория.

Кормие, който два пъти не успя да победи Джоунс, смята че е въпрос на време бившия му противник да се качи в тежката категория и да се пробва срещу големите.

"Мисля, че ще му се наложи," каза Кормие пред BT Sport. "Той трябва да излезе от зоната си на комфорт поне малко. Страшничко е за него. Страшничко е за доста от момчетата да сменят категорията си.

За да се докаже като непобедим, Джоунс трябва да поеме този риск. Не знам дали той наистина го иска, но ще му се наложи на даден етап.

Не знам и дали Адесаня има някакви шансове да победи Джоунс. Не мисля, че има. Знаете какво ми е мнението за Джоунс, но той е талантлив. Мисля, че само някой наистина голям и тежък може да му изгаси тока.

Той е талантлив боец. Има много умения. Вижте ме мен - мисля, че съм един от най-добрите, а той ме победи два пъти."

Джоунс ще се завърне в Октагона следващия месец, за да защити титлата си в полутежката категория срещу Доминик Райс в UFC 247.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес