Зареждане

Съдят Дейна Уайт за 10 милиона долара

Съдят Дейна Уайт за 10 милиона долара
Публикувано на: Април 5, 2020 в 09:23 ч
Ернесто Джошуа Рамос е подал иск срещу Дейна Уайт миналия петък в Невада. Той твърди, че адвокатите на Уайт и UFC нарушили договор за компенсиране на Рамос. Двете страни подписали споразумение за неразгласяване, което предпазвало Уайт и UFC от потенциални финансови загуби месеци преди компанията да бъде продадена за над 4 милиарда долара.

Рамос, чрез своя адвокат Иън Кристофърсън, твърди, че договора, който е подписал е бил в замяна на признаване на вина за обвинение в изнудване, което прокурорите заведоха, след като Рамос бил хванат да приема 200 000 долара от Дейна за видеоклип, в който Уайт прави секс с приятелката на Рамос. Тя била танцьорка нощен клуб в Лас Вегас. Рамос вярвал, че споразумението с Дейна е на стойност до 1 милион долара по време на първоначалните преговори, но твърди, че са му предложени само 450 000 долара от Уайт за въпросния запис.

Рамос започнал да заплашва Уайт, че ще съобщи на съпругата му и ще публикува смущаващи снимки в социалните мрежи. В аферата между двете страни се намесват и ФБР, които арестуват Рамос в момент, в който приема 200 000 долара от Дейна. Рамос опитва да се изкара невинен, но е осъден и излежа 366 дни в затвора. Адвокатите на Уайт и UFC съобщиха на федералните, че Рамос е осъден престъпник на изпитателен срок, сводник и член на бандата. Рамос споделя, че Уайт платил на неговата приятелка $5 000 и я взел със себе си на събитие на UFC в Бразилия. След връщането им в САЩ Дейна й дал още 10 000 долара. Ето какво сподели президента на UFC в интервю за въпросното дело, което е заведено срещу него:


Току-що разбрах, че вчера срещу мен е заведено дело за глупости. Този човек отиде във федералния затвор за опит да ме изнуди преди повече от пет години. Сега той е наел адвокат, който също е осъден престъпник, и се опитва да ме изнуди отново за 10 милиона долара. Последният път не взе пари от мен и този път няма да получи пари от мен. Очаквам с нетърпение съдът да отхвърли това бързо, за да мога да се отърва от тези мръсотии завинаги.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес