Зареждане

Руски журналист съобщи за следващата среща на Nurmagomedov

Руски журналист съобщи за следващата среща на Nurmagomedov
Публикувано на: Януари 15, 2018 в 08:51 ч
 
Излезе интересно становище за предстоящ двубой, който има вероятност да вкара леката категория в правия път.

Въпреки че в категорията вече има двама шампиони - притежателят на временната титла Tony Ferguson и самият Conor McGregor, изглежда е изключително вероятно Nurmagomedov да се бие в следващата битка за титлата.

Дагестанецът привлече вниманието към себе си след безспорната победа над Edson Barboza в UFC 219, което се проведе миналия месец.

От известно време се говори, че той може да се изправи срещу Ferguson, че дори и срещу шампиона McGregor, въпреки че е е по-назад в списъка от El Cucuy.

Според руския журналист Adam Zubayraev, от UFC вече са избрали време, място и опонент за следващата битка на непобеждавания до момента Khabib.

"Khabib ще се изправи срещу Ferguson на 7-ми април. Zabit Magomedsharipov също ще се включи в турнира."



На 7-ми април се очаква да се проведе UFC 223 и въпреки че мястото не е официално обявено, вече има предположения, че събитието ще се състои в Ню Йорк.

Тази новина се оказва от изключителна важност за статуса на настоящия шампион в категорията Conor McGregor.

След последната победа на Nurmagomedov, президентът на UFC Dana White сподели, че ако McGregor не защитава титлата до март, Nurmagomedov и Ferguson ще се бият за нея. Имайки предвид влиянието на ирландеца обаче, най-вероятно от организацията ще му позволят да задържи пояса с рекламна цел.

Ако това е голямата новина, за която ни подготвяше самият Nurmagomedov, навярно няма да чакаме още дълго преди да бъде и официално потвърдена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес