Зареждане

Розенструик иска реванш с Франсис Нгану

Розенструик иска реванш с Франсис Нгану
Публикувано на: Юли 2, 2020 в 06:00 ч
Жаирзиньо Розенструик мечтаеше за титлата в тежка категория на UFC, но беше приземен. Той сподели клетката с Франсис Нгану през май и срещата приключи, преди да е започнала. Само 20 секунди трябваха на Нгану, за да прати Розенструик с тежък нокаут, от които няколко минути го свестяваха. Това беше първа загуба за Жаирзиньо в ММА и му спря серия от 10 поредни победи.

Вижте още - Жуниор дос Сантос срещу Жаирзиньо Розенструик на UFC 252​​​

Сега 32-годишния боец от Суринам се готви за нова битка и ще премери сили с бившият шампион Жуниор дос Сантос. Двамата ще се бият на UFC 252 през август. Розенструик споделя, че е готов за реванш с Нгану и ще тренира за такъв, но сега фокусът му е върху бразилеца:


Това беше голям шанс. Знаехме, че това е голяма битка и предизвикателство. Не стана така, както го исках, но мечтата все още е жива. Надявам се, че Нгану ще стане шампион. Така и не успяхме да влезем в боя. Не е хубаво да загубиш. Ако ме питат за битка с него, то тогава още утре ще се бия с Нгану. Тренирам, за да се бия отново с Франсис. Респект, всичко е бизнес. Пожелавам му успех и отново ще се видим.

Сега тренирам здраво в залата и пак ще опитам. Нека се върнем отново в клетката. Получих битка и я приех. Няма да покажа неуважение към дос Сантос. Той е добър човек и тренираме в една зала. Всеки път, в който се видим е точен. Жуниор винаги е мил, но това е бизнес и трябва да го решим.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес