Зареждане

Ronda Rousey се разплака по време на интервю: Бог ме мрази

Ronda Rousey се разплака по време на интервю: Бог ме мрази
Публикувано на: Март 21, 2018 в 09:37 ч

Всеки, който следва развитието на бившата шампионка в категория петел Ronda Rousey, е наясно, че все още не умее да се продава.

Това, което се случва на ринга на WWE не е истински бой - ролята обаче на самите кечисти е да го представят като такъв. Не че някой е очаквал да се превърне в Stephanie McMahon още от самото начало, но Rousey все още има какво да учи. Как обаче постъпиха от WWE, за да компенсират за новашките ѝ грешки?

По същия начин, както и в UFC - с много промо клипчета.


"Спомням си последния двубой, тръгвах си с мисълта, че Господ ме мрази. Нищо не ми беше останало. Съпругът ми е невероятен и наистина ме изкарва от дупките, в които изпадам. Той просто ме поглежда и ми казва 'Ти не си само това. Ти си много повече от боец.' И в това няма нищо лошо, не ме е срам. Трябва да го преглътна и да се представя добре пред света. Затова съм тук. Не се страхувам да ме е грижа. Трябваше тогава да страдам, за да съм истински щастлива сега. Всичко доведе до този момент, а така и не осъзнавах, че съм вървяла по този път."


Тя загуби последната си среща с ТКО от Amanda Nunes в UFC 207 в края на 2016-та. Преди това тя претърпя първата за кариерата си в ММА загуба, от бившата шампионка Holly Holm.

Въпреки отказа ѝ да признае, че се е оттеглила окончателно, 31-годишната "Rowdy" не възнамерява да се завръща към Октагона някога. Така че ако сте неин фен и не искате да се разделяте с нея толкова рано, следете събитията на WWE.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес