Зареждане

Robert Whittaker в почивка до началото на следващата година заради многобройни травми

Robert Whittaker в почивка до началото на следващата година заради многобройни травми
Публикувано на: Юли 17, 2018 в 09:33 ч
UFC шампионът в средна категория Robert Whittaker си счупи ръката още в първия рунд от срещата си с Yoel Romero по време на UFC 225 през юни.

В наскорошно интервю той обаче, че също и лявата му ръка е пострадала. След като се подложил на операция, Whittaker сега ще трябва да се възстановява - поне до началото на 2019-та.

"Не съм съвсем сигурен все още, но Dana трябва да знае, че няма да съм готов преди следващата година. Ще трябва да дам време на ръцете си да се възстановят. После ще ми трябва и малко време за тренировки. Реалистично погледнато, мисля си през февруари да се завърна."

Whittaker надви Romero за втори път, със съдийско решение. Няколко седмици по-късно стана ясно, че Kelvin Gastelum ще е следващият, който ще се бие за титлата на Robert.

За щастие и на двамата, докато се възстанови Robert, двамата ще тренират в The Ultimate Fighter 28. Това може да бъде и последния за серията сезон.

От друга страна, сега цялата дивизия има време да се пренареди и да се избере следващия претендент, тъй като срещата между Whittaker и Gastelum няма да се състои в близките 7 месеца.

Въпросът сега е кой пръв ще поиска да се бие за временна титла.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес