Зареждане

Robert Whittaker: Khabib има желязна брада и скоро няма да загуби

Robert Whittaker: Khabib има желязна брада и скоро няма да загуби
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR 
Шампионът в средна категория Robert Whittaker е впечатлен от представянето на Khabib Nurmagomedov в Абу Даби. Безспорния шампион защити титлата и непобедената си статистика със събмишън над Dustin Poirier и изправи всички на крака в столицата на Обединените арабски емирства.

В момента шампиона в лека категория е сред най-големите звезди в организацията и за това говори заплатата му от битката с Poirier, която беше над $6 милиона. Whittaker реши да коментира представянето на Khabib в своя подкаст и сподели, че "The Eagle" няма да загуби скоро в ММА:
 

Не виждам как Khabib ще загуби в скоро време. Просто не го виждам. Той свърши доста работа срещу Poirier. Мисля, че Dustin е страхотен боец. Всички знаят какво да очакват когато влязат в клетката с Khabib. Сигурен съм, че Dustin е работил здраво по своята защита от събаряния през целия лагер.

Khabib просто е нещо друго. Вижте неговото кардио, изтънчената техника, издръжливостта на ръцете и силата му. Това, което ме отвя беше неговата брадичка. Той успя да понесе една от здравите левачки на Dustin в брадичката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес