Зареждане

Robert Whittaker: Israel Adesanya не е чак толкова добър

Robert Whittaker: Israel Adesanya не е чак толкова добър
Публикувано на: Февруари 22, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в средна категория Robert Whittaker не е впечатлен от Israel Adesanya, който на UFC 236 ще се бие за временната титла срещу Kelvin Gastelum, а след това може да се бие за безспорната титла с "The Reaper", ако победи разбира се. “The Last Stylebender” получава сериозна подкрепа от UFC и те го гласят за бъдещ шампион и не спират да го ласкаят, но Whittaker не смята, че той е чак толкова добър:



Не мисля, че Adesanya е чак толкова добър. Мисля, че той е доста добър и уважавам неговите умения. Israel е опасен боец. Всички смятат, че той е на много високо ниво, но аз не мисля така. Мисля, че в битката срещу Anderson Silva неговите умения в стойка бяха тествани от човек, който има сходен стил. 

Adesanya вярва, че неговия страйкинг е добър, но не мисля, че е чак толкова добър. Той се представя и излежда много добре, но само срещу бойци, които имат слаба игра в стойка. 







Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес