Зареждане

Robert Whittaker гарантира бърза победа над Israel Adesanya

Robert Whittaker гарантира бърза победа над Israel Adesanya
Публикувано на: Април 20, 2019 в 08:30 ч
Малко по-късно тази година UFC ще изправят един срещу друг безспорният шампион Robert Whittaker и временният такъв Israel Adesanya. Битката между двамата ще бъде за обединяването на поясите в средна категория. Whittaker трябваше да се бие срещу Gastelum, но се оттегли от битката заради херния, а от UFC решиха да дадат шанс на Adesanya, който наскоро победи Gastelum и грабна пояса. Robert вече е по-добре и тренира за тази среща. Той не се връзва на рекламата, която се прави на Israel и обещава, че ще го победи бързо:



Битките взимат доста от теб и такава битка, като тази с Gastelum взима доста от теб. Губиш доста от себе си в такива срещи. Всичко това е доста трудно и мисля, че толкова чести срещи ще започнат да го измъчват. Мисля, че ще започне да си личи. Моето мнение е, че в битката с Gastelum това се видя. Adesanya имаше доста срещу за кратък период от време. 

Последната битка беше война и аз възнамерявам да го използвам. Когато го удариха, когато го нараниха, просто не искаше да е там. Той просто не искаше да бъде там. Това видях. Той просто изглеждаше така, сякаш не искаше да е там. Да, може и да греша, но не се знае. Ще видим. Битката между мен и него няма да е война. Ще бъде кратко и сладко. О, гарантирам ви, гарантирам ви, че ще е едностранна битка.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес