Зареждане

Robert Whittaker: Битката с Adesanya ще бъде най-голямото бойно събитие в Австралия

Robert Whittaker: Битката с Adesanya ще бъде най-голямото бойно събитие в Австралия
Публикувано на: Август 16, 2019 в 00:00 ч
Безспорният шампион в средна категория Robert Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) разочарова феновете в Мелбърн през февруари. "The Reaper" трябваше да се бие срещу Kelvin Gastelum, но в последния момент се оттегли, за да оперира херния. Всичко вече е наред с шампиона и той ще има шанс да се реваншира на феновете в Мелбърн през октомври.

Whittaker ще се бие срещу Israel Adesanya в главната битка на UFC 243 и двамата трябва да обединят поясите в категорията. В момента двамата са в страхотни серии от победи и във върхова форма, което е предпоставка за голямо зрелище. Robert очаква битката между двамата да стане най-голямото бойно събитие в историята на Австралия:


Чувствам, че дължа на феновете в Мелбърн шоу и съм радостен, защото ще се завърна там с още по-голяма битка. Нямам търпение да сътворя история и да участвам в най-големите бойни събития в тази част на света. На 100% се чувствам длъжен на феновете в Мелбърн и ще им дам шоу. Чувствам се напълно страхотно и съм в най-добрата си форма.

Мисля, че последната битка на Adesanya беше страхотна. Честно казано мисля, че това е една от битките на годината. Това си беше война. Няма да стоя тук и да казвам, че съм видял слаби места. Определено видях някои неща и ще се опитам да се възползвам от тях. Това е битка и всеки бой е различен. 

Ще вляза в клетката и ще правя това, в което съм добър. Ще дам всичко от себе си. Сега имаме шанс да сътворим история. Това е една от най-чаканите битки. Мисля, че ще бъде най-голямото бойно събитие в историята на Австралия. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес