Зареждане

Ray Borg заяви, че веднага ще даде реванш на Demetrious Johnson, след като го победи в UFC 215

Ray Borg заяви, че веднага ще даде реванш на Demetrious Johnson, след като го победи в UFC 215
Публикувано на: Септември 5, 2017 в 14:00 ч
 
Ray Borg ще излезе в ролята на тотален аутсайдер на 9-ти септември, когато се изправи срещу Demetrious Johnson в битка за титлата на UFC в категория муха в основното събитие на UFC 215.
 
Коефициента за победа на Borg в този двубой е 7,00, но това не е изненада в предвид господството на Johnson в тази категория през последните години. Междувременно "Mighty Mouse" е на прага на историята със своите 10 поредни защити на титлата, с което изравни по този показател Anderson Silva. Победа на Johnson в битката му с Borg ще го направи едноличен господар в тази класация.
 
 
Въпреки това, на 24-годишна възраст, Borg е уверен в способността си не само да спре Johnson веднъж, но и втори път.
 
"Ако спечеля, ще се бия отново с DJ. Той е един от най-великите и за това си има причина. Той е защитил колана си 10 пъти. Няма причина, поради която, ако го победя да не се бия с него отново. Предполагам, че един велик шампион като него ще получи автоматичен реванш, затова ще се прибера вкъщи, ще изпълня обещанието, което направих пред племенницата ми, която ще заведа в Дисниленд, а след това ще се върна вкъщи и продължа да тренирам, за да победя DJ още по-впечатляващо."
 
Borg е едно от най-популярните имена в категория муха. Роденият в Ню Мексико спечели пет от последните си седем срещи в UFC, като най-впечатляващи от тях са тези срещу Louis Smolka и Jussier Formiga, които му спечелиха шанса да се бие за титлата срещу Johnson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес