Зареждане

Randy Couture: Khabib Nurmagomedov е брилянтен боец

Randy Couture: Khabib Nurmagomedov е брилянтен боец
Публикувано на: Август 11, 2018 в 07:43 ч
Бившият шампион в полутежка и тежка категория на UFC, Randy Couture не е сигурен, че UFC 229  ще постави нов рекорд по най-много продадени PPV.
Randy сподели мнението си за двамата бойци и не спести похвалите си към шампионът в категорията Khabib Nurmagomedov:

Определено след боксовата среща между Floyd Mayweather срещу McGregor доста хора от боксовите среди ще искат да гледат битките на McGregor и в ММА. Това със сигурност ще помогне за увеличаването на PPV.

Никой от двамата обаче не човек, който идва от WWE  и няма как те да привлекат вниманието на феновете, които следят WWE, а те са доста. Точно затова те трябва да пускат в клетката хора като Brock Lesnar и CM Punk и мисля, че няма да има нов рекорд по продажни нa PPV и всичко е просто спекулации.

Khabib не говори много и притежава този стил, който навремето беше моята сила. Харесва ми начина по който той се бие и някой хора може и да мислят, че не е интересно, но аз мисля, че той е брилянтен боец.

За мен Khabib е точния боец, който ще създаде доста проблеми на Conor McGregor. Видяхме малка част от проблемите, които Conor ще има когато се би с Chad Mendes. Видяхме малко и в битката с Nate Diaz и бойци, които успяват да го свалят на земята са тези, които му създават най-много проблеми.

И въпреки че Randy е фен на McGregor в октагона, той не харесва изявите му извън клетката.

Стила на McGregor и начина му на игра говорят сами за себе си. Той прави доста динамични неща в клетката. Някои от нещата, които успява да направи са наистина впечатляващи. Той върши добра работа в октагона, но не съм фен на глупостите, които върши извън клетката.


Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor ще споделят октагона на UFC 229 през октомври в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес